Dom > Сервис > Зашто изабрати генератор ИУАНДА ПСА кисеоника

ИДГЕТ. Цом су посвећени ангажовању у производњи, снабдевању и стручњаку   ексклузивни асортиман ПСА кисеоника који су потпуно аутоматизовани и захтевају трошкове ниске производње. Ове биљке су веома потребне у стакленој индустрији, у пламенастој индустрији и индустрији челика. Нудимо покровитељима поуздане и једноставне инсталације биљке које су високо ефикасне у перформансама. Ове биљке пролазе кроз различите процесе провере квалитета које осигуравају најбољи резултат на крају купца. Корисник може искористити ове квалитативне биљке према њиховим потребама и захтјевима.
* Висока чистоћа кисеоника
Постројења за производњу кисеоника ПСА омогућавају производњу кисеоника високе чистоће из компримованог ваздуха. Ова чистоћа кисеоника такође може бити осигурана помоћу криогених система, али су знатно сложенија и оправдана само великим количинама потрошње. Генератори кисеоника користе технологију з МС (золиет молекуларног сита) за производњу континуираног снабдевања кисеоником ултра високе чистоће и доступни су са унутрашњим компресорима или без.
* Ниски оперативни трошкови
Замјеном застарјелих постројења за одвајање ваздуха уштеде у производњи азота у великој мјери премашују 50%. [Цитатион неедед]
Нето трошак кисеоника произведених од стране генератора кисеоника знатно је мањи од трошкова флашираног или течног кисеоника.
* Генератори кисеоника стварају мање утицаја на животну средину
Генерисање гаса кисеоника је одржив, еколошки прихватљив и енергетски ефикасан приступ обезбеђивању чистог, чистог и сувог кисеоника. У поређењу са енергијом која је потребна за криогену постројење за сепарацију ваздуха и енергијом потребном за транспорт течног кисеоника из постројења у постројење, генерирани кисеоник троши мање енергије и ствара далеко мање гасова стаклене баште.

 

Иуанда КОБ серија ПСА кисеоник
3.1 Спецификација:
1) Чистоћа: 28 ~ 95%
2) Капацитет: 1 ~ 3000Нм3 / х
3) Притисак: 0.1 ~ 0.6Мпа (0.6 ~ 15.0МПа је такође доступан)
4) Тачка росе: <>
5) Тип: Скидање
6) Заштитни знак: Иуанда
7) Поријекло: Хангзхоу, Зхејианг, Кина
8) Достава: 20-50 дана
3.2 Карактеристике производа
1. Потпуна аутоматизација
Сви системи су дизајнирани за неиспуњавање и аутоматско подешавање потреба за кисиком.
2. Нижи просторни захтев
Дизајн и инструментација чине величину биљке веома компактно, монтажу на скијама, монтажу и испоруку из фабрике.

3. Брзо покретање
Време почетка је око 30 минута да бисте добили жељену чистоћу кисеоника. Дакле, ове јединице могу се укључити и искључити у складу са променама тражње кисеоника.
4. Висока поузданост
Веома је поуздан за континуиран и стабилан рад са константном чистоћом кисеоника. Време доступности биљака увек је боље од 93%.
5. Зеолит Молецулар Сиеве Лифе
Очекивани живот Зеолит молекуларних сита је више од 10 година, тј. Читав животни вијек постројења кисеоника. Дакле, нема трошкова замене.
6. Ниска улагања и потрошња енергије
7. Једноставно руковање и одржавање
3.3 Функционална спецификација:
1. Систем усваја начин стартовања са једним кликом, компресор ваздуха, хладњак за сушење ваздуха, сушилице адспортион-а, генератор ће почети са радом након програма један по један.
2. Генератор кисеоника који је опремљен са неквалификованим алармом за упозорење о гасном гасу и аутоматским издувавањем, тада може осигурати да сви кисеоник који улази у гасовод добар је квалитет.
3. Генератор кисеоника опремљен сивим екраном осјетљивим на додир Сиеменс Сиеменса, може приказати стање рада, чистоћу, притисак и брзину протока читавог система на мрежи, а може подсјетити и вријеме одржавања, забиљежити аларм , преузмите оперативне податке.