Dom > Novosti > Sadržaj

Како генератор азота побољшава квалитет компримованог ваздуха

Nov 21, 2020

Азотни генератор користи ваздух као сировину и користи физичке методе за одвајање кисеоника и азота за добијање азота. Према различитим методама класификације, може се поделити на криогену методу одвајања ваздуха, методу одвајања ваздуха од молекуларних сита и мембранску одвајање ваздуха. Уређај је опрема за производњу азота дизајнирана и произведена у складу са технологијом адсорпције са променљивим притиском. Производ се састоји од резервоара за складиштење ваздуха, сигурносних вентила, кугластих вентила итд., А његова функција је да осигура да систем несметано користи ваздух, а такође може да смањи температуру компримованог ваздуха. , Тако да се нечистоће попут воде и уља у компримованом ваздуху одвајају како се температура компримованог ваздуха смањује, што је корисно за продужење века опреме за накнадну обраду и побољшање квалитета компримованог ваздуха.

nitrogen generator

Ове карактеристике генератора азота олакшавају разне индустрије:

1. Једноставно руковање

Ослобођен је транспорта транспорта челичних цилиндара и штеди бол приликом транспорта челичних цилиндара. Може се користити за производњу азота само укључивањем прекидача за напајање. Може се користити континуирано или повремено, а производња азота је стабилна и не смањује се.


2. Контрола програма

Контролни систем користи наменски чип. Сви радни процеси су контролисани програмом. Аутоматски константни притисак, константни проток и проток азота могу се аутоматски прилагодити од 0-300мл / мин према количини.


3. Трофазна катализа

Поред двостепене катализе у електролитској ћелији, постоји и трећа полна катализа. Катализатор користи нове племените метале како би излазни садржај азота у кисеонику био мањи од 3 ппм.


4. Напредна технологија

Електролитска ћелија прихвата вертикалне једноструке течне површине и двоструке катоде. Нова технологија мембранског раздвајања, каталитички слој користи носач ПЦАН и катализатор од племенитих метала, тако да електролитска ћелија има високу каталитичку ефикасност, велику производњу гаса, високу чистоћу азота, а електролитска ћелија је прошла више од 100 сати високог притиска пре одласка Фабрика. , Тест јаке струје старења чини перформансе и радно стање електролитске ћелије изузетно стабилним.


5.Влажност производње азота је ниска.

Усвојена је технологија за одвајање пропусне мембране ултра високе молекулске тежине и ефикасан уређај за одвлаживање, који смањују првобитну влажност и могу аутоматски испуштати воду након искључивања. Одвлаживање металних полимера и двостепена адсорпција користе се у великој мери за побољшање чистоће азота.


Утицај азотног генератора на хроматограму често се превиђа, односно, прекидачко напајање у генератору ће изазвати одређене сметње напону мреже када ради (компресор ће се такође покретати и заустављати), па хроматограф мора бити напаја се стабилизованим напајањем Наравно, врло је мало корисника којима није потребно регулисано напајање.


Горе наведено је потпуно објашњење ГГ „Како генератор азота побољшава квалитет компримованог ваздуха ГГ“. Ако желите да сазнате више о производу, можете нас контактирати за више информација


Par

ne