Високо ауто стабилно покретање кисеоника са фабричком конкурентном ценом (ЦЕ / ИСО / АСМЕ / СГС)

Како добити промптну понуду? Не оклевајте да нам пошаљете маил са следећим подацима. 1) Проток О2: _____ Нм3 / х 2) О2 чистоћа: _____% 3) Притисак пражњења О2: _____Бар 4) Тачка росе: -45ц 5) Примјена О2. 6) Ваш локални ниво мора 7) Напон и фреквенција: ______ В / ПХ / ХЗ Иуанда КОБ серија ...

product details

Предност машине ИУАНДА за кисик

* Најсигурнија технологија
* Напреднији и економичнији модули за одвајање ваздуха. изузетно ниска потрошња енергије
* Једноставан инжењеринг, мање компоненте = нижи трошкови одржавања
* Аутоматско управљање.
* Решење за кључ и унапред наручено.
* Дизајн монтиран на скије, једноставна инсталација.
* Трајне молекуларне сито и челичне конструкције обезбеђују дужи век трајања.
* Узимамо један-на-један сервисни мод, један клијент - један салер - један инжењер за свеобухватни сет кисеоника


Како добити промптну понуду?

Не оклевајте да нам пошаљете маил са следећим подацима.
1) Проток О2: _____ Нм3 / х
2) О2 чистоћа: _____%
3) Притисак пражњења О2: _____Бар
4) Тачка росе : -45с
5) Апликација О2.             
6) Ваш локални ниво мора           
7) Напон и фреквенција: ______ В / ПХ / ХЗ

Иуанда КОБ серија ПСА кисеоник

1. Спецификација:
1) Чистоћа: 28 ~ 95%
2) Капацитет: 1 ~ 3000Нм3 / х
3) Притисак: 0.1 ~ 0.6Мпа (0.6 ~ 15.0МПа је такође доступан)
4) Тачка росе: <>
5) Тип: Скидање
6) Заштитни знак: Иуанда
7) Поријекло: Хангзхоу, Зхејианг, Кина
8) Достава: 3-15 дана
20180425.јпг

2. Контрола квалитета
ИУАНДА Гас Енигинееринг & Тецхнологи Можете бити сигурни у квалитет ИДГЕТ решења. ИУАНДА користи само најбоље добављаче и компоненте. И сви произвођачи азота тестирају и наручују професионални стручњаци како би били сигурни да је све квалификовано пре него што напусте фабрику.

3. Гаранција
Период гаранције на робу из ИДГЕТ-а је 360 дана од дана завршетка инсталације и пуштања у рад или 420 дана након пријема робе, у зависности од тога шта се десило раније.

4. Сервис и подршка
ИДГЕТ нуди низ услуга које ће вам помоћи да повећате своје предности. За максималну удобност, нудимо уговор о фиксној цијени на основу времена рада или календара
време. Наравно, сви клијенти су добродошли да нас позову у било ком тренутку. Ми смо увек вољни да вам помогнемо.
1) Консултантске услуге
Помоћ за самопомоћ, размена искустава и индивидуална подршка.
Ако имате питања о радњи на постројењу или вам је потребан неко за решавање проблема, саветујемо вам било путем телефона или писменим путем. Директни контакт са вама је за нас веома важан, јер је основа трајне сарадње као партнера у корист обе стране.
2) пуштање у рад
Систематски од коначног прихватања монтаже до одобрења правилног рада и гарантованих карактеристика. Ово укључује опсежне оперативне тестове, професионално пуњење са адсорбентима и катализаторе, правилан старт, оптимално подешавање радних параметара и проверу свих сигурносних функција. У исто време обучавамо ваше радно особље на функцијама и раду погона.
3) Сервис резервних делова
Широм света, брзо и јефтино током целог живота ваше биљке. Посебно означавање свих биљних компоненти које нам пружају омогућавају нам да јасно идентификујемо резервне делове које сте тражили. Добављамо вам производе дизајниране за дуг живот и економичну ефикасност.
За модификације и продужења тражимо најоптималније и економично решење за вашу индивидуалну сврху.
4) Одржавање / ревизије
Редовна контрола и одржавање обезбеђује трајно функционисање, избјегава штету и спречава неочекиване сломове. Током радова одржавања / ревизије провјеравамо све релевантне компоненте за функцију и стање, исправку размјене, кориштене и истрошене дијелове и након тога оптимално прилагодити вашу фабрику под датим условима рада. У зависности од величине биљке и
обим рада, наш сервисни асортиман обухвата и детаљно планирање ревизија, као и координацију и надзор над извођачима. Наравно, ми достављамо документацију за одржавање у облику извештаја и препорука резервних делова, а ми координишемо наше распореде према вашим захтевима.
5) Обука
Кнов-хов за ваше особље.
Рад, одржавање и поправка, електрична опрема за мерење и контролу или процесни инжењеринг - нудимо вам специфичну обуку наших стручњака. Без обзира на то да ли радите на самој планишту или на нашим дозвољима, концентришемо се на ваша питања и проблеме.


5. Зашто изабрати генератор ИУАНДА ПСА кисеоник?
ИДГЕТ. Цом су посвећени ангажовању у производњи, снабдевању и стручњацима ексклузивни асортиман ПСА кисеоника који су потпуно аутоматизовани и захтевају трошкове ниске производње. Ове биљке су веома потребне у стакленој индустрији, у пламенастој индустрији и индустрији челика. Нудимо покровитељима поуздане и једноставне инсталације биљке које су високо ефикасне у перформансама. Ове биљке пролазе кроз различите процесе провере квалитета које осигуравају најбољи резултат на крају купца. Корисник може искористити ове квалитативне биљке према њиховим потребама и захтјевима.
* Висока чистоћа кисеоника
Постројења за производњу кисеоника ПСА омогућавају производњу кисеоника високе чистоће од компримираног ваздуха. Ова чистоћа кисеоника такође може бити осигурана криогеним системима, али су знатно сложенија и оправдана само великим количинама потрошње. Генератори кисеоника користе технологију з МС (золиет молекуларног сита) за производњу континуираног снабдевања кисеоником ултра високе чистоће и доступни су са унутрашњим компресорима или без.
* Ниски оперативни трошкови
Замјеном застарјелих постројења за одвајање ваздуха уштеде у производњи азота у великој мјери премашују 50%. [Цитатион неедед]
Нето трошак кисеоника произведених од стране генератора кисеоника знатно је мањи од трошкова флашираног или течног кисеоника.
* Генератори кисеоника стварају мање утицаја на животну средину
Генерисање гаса кисеоника је одржив, еколошки прихватљив и енергетски ефикасан приступ обезбеђивању чистог, чистог и сувог кисеоника. У поређењу са енергијом која је потребна за криогену постројење за сепарацију ваздуха и енергијом потребном за транспорт течног кисеоника из постројења у постројење, генерирани кисеоник троши мање енергије и ствара далеко мање гасова стаклене баште.


6. Карактеристике производа
1. Потпуна аутоматизација
Сви системи су дизајнирани за неиспуњавање и аутоматско подешавање потреба за кисиком.
2. Нижи просторни захтев
Дизајн и инструментација чине величину биљке веома компактно, монтажу на скијама, монтажу и испоруку из фабрике.
3. Брзо покретање
Време почетка је око 30 минута да бисте добили жељену чистоћу кисеоника. Дакле, ове јединице могу се укључити и искључити у складу са променама тражње кисеоника.
4. Висока поузданост
Веома је поуздан за континуиран и стабилан рад са константном чистоћом кисеоника. Време доступности биљака увек је боље од 93%.
5. Зеолит Молецулар Сиеве Лифе
Очекивани живот Зеолит молекуларних сита је више од 10 година, тј. Читав животни век постројења кисеоника. Дакле, нема трошкова замене.
6. Ниска улагања и потрошња енергије
7. Једноставно руковање и одржавање

Hot Tags: висококвалитетни стабилни генератор кисеоника са фабричком конкурентском ценом (це / исо / асме / сгс), Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, извозници, продавци, купују

Par: ne

Sledeći: Енерги Савинг Генератор кисеоника

Istraga

You Might Also Like