Генератор кисеоника за индустрију / хемикалије

Генератор кисеоника за индустрију / хемикалије

Генератор азота, Генератор кисеоника, произвођач азота произвођача / добављача у Кини, који нуди високу чистоћу за кисеоник / азот за индустрију / хемикалију, енергетски штедљив генератор кисеоника за употребу у болници, високотворни генератор кисеоника за болницу / здравље / индустрију и тако даље.

product details

1. Преглед компаније

Зхејианг Иуанда Аир Сепаратион Екуипмент Цо, Лтд. има широк спектар ПСА азотних и кисеоничких генератора, генератора мембранског азота и кисеоника, система за пречишћавање азота итд. и широко се примењују у индустрији нафте, нафте и гаса, хемикалије, електронике, металургије, угља, фармацеутских производа, ваздухопловства, аутомобила, стакла, пластике, хране, медицинског третмана, зрна итд. Уз дугогодишње истраживање у технологији раздвајања ваздуха и искуства богатог решења у различитим индустријама, ИДГЕТ придржава се нашим клијентима са поузданијим, економичнијим и практичнијим професионалним решењима за гас.
Имамо искусан професионални тим који је увек спреман да вам буде на услузи. Инжењери продаје пажљиво анализирају ваше специфичне захтеве и нуде одговарајућа решења за вас. Систем сервисних услуга гарантује брз одговор на ваше проблеме у року од 24 сата и њихове резолуције у најкраћем року. ИДГЕТ је одговоран за попратне услуге произвођачима азота / кисеоника и другој сродној опреми коју нудимо.
ИДГЕТ је посвећен снабдевању наших купаца са поузданијим, економичнијим и повољнијим рјешењима за одвајање ваздуха и професионалним сервисом.
Компанија Опис .јпг

车间 1.јпг

车间 2.јпг

2. Зашто изабрати генератор ИУАНДА ПСА кисеоник?
ИДГЕТ. Цом су посвећени ангажовању у производњи, снабдевању и стручњаку   ексклузивни асортиман ПСА кисеоника који су потпуно аутоматизовани и захтевају трошкове ниске производње. Ове биљке су веома потребне у стакленој индустрији, у пламенастој индустрији и индустрији челика. Нудимо покровитељима поуздане и једноставне инсталације биљке које су високо ефикасне у перформансама. Ове биљке пролазе кроз различите процесе провере квалитета које осигуравају најбољи резултат на крају купца. Корисник може искористити ове квалитативне биљке према њиховим потребама и захтјевима.
* Висока чистоћа кисеоника
Постројења за производњу кисеоника ПСА омогућавају производњу кисеоника високе чистоће из компримованог ваздуха. Ова чистоћа кисеоника такође може бити осигурана помоћу криогених система, али су знатно сложенија и оправдана само великим количинама потрошње. Генератори кисеоника користе технологију з МС (золиет молекуларног сита) за производњу континуираног снабдевања кисеоником ултра високе чистоће и доступни су са унутрашњим компресорима или без.
* Ниски оперативни трошкови
Замјеном застарјелих постројења за одвајање ваздуха уштеде у производњи азота у великој мјери премашују 50%. [Цитатион неедед]
Нето трошак кисеоника произведених од стране генератора кисеоника знатно је мањи од трошкова флашираног или течног кисеоника.
* Генератори кисеоника стварају мање утицаја на животну средину
Генерисање гаса кисеоника је одржив, еколошки прихватљив и енергетски ефикасан приступ обезбеђивању чистог, чистог и сувог кисеоника. У поређењу са енергијом која је потребна за криогену постројење за сепарацију ваздуха и енергијом потребном за транспорт течног кисеоника из постројења у постројење, генерирани кисеоник троши мање енергије и ствара далеко мање гасова стаклене баште.
优质 配件

3.Иуанда КОБ серија ПСА кисик генератора
3.1 Спецификација:
1) Чистоћа: 28 ~ 95%
2) Капацитет: 1 ~ 3000Нм3 / х
3) Притисак: 0.1 ~ 0.6Мпа (0.6 ~ 15.0МПа је такође доступан)
4) Тачка росе: <>
5) Тип: Скидање
6) Заштитни знак: Иуанда
7) Поријекло: Хангзхоу, Зхејианг, Кина
8) Достава: 20-50 дана
3.2 Карактеристике производа
1. Потпуна аутоматизација
Сви системи су дизајнирани за неиспуњавање и аутоматско подешавање потреба за кисиком.
2. Нижи просторни захтев
Дизајн и инструментација чине величину биљке веома компактно, монтажу на скијама, монтажу и испоруку из фабрике.
3. Брзо покретање
Време почетка је око 30 минута да бисте добили жељену чистоћу кисеоника. Дакле, ове јединице могу се укључити и искључити у складу са променама тражње кисеоника.
4. Висока поузданост
Веома је поуздан за континуиран и стабилан рад са константном чистоћом кисеоника. Време доступности биљака увек је боље од 93%.
5. Зеолит Молецулар Сиеве Лифе
Очекивани живот Зеолит молекуларних сита је више од 10 година, тј. Читав животни век постројења кисеоника. Дакле, нема трошкова замене.
6. Ниска улагања и потрошња енергије
7. Једноставно руковање и одржавање
3.3 Функционална спецификација:
1. Систем усваја начин стартовања са једним кликом, компресор ваздуха, хладњак за сушење ваздуха, сушилице адспортион-а, генератор ће почети са радом након програма један по један.
2. Генератор кисеоника који је опремљен са неквалификованим алармом за упозорење о гасу и аутоматским одзрачивањем, онда може да се увери да је све кисеоник који иде у гасовод добар квалитет.
3. Генератор кисеоника опремљен сивим екраном осјетљивим на додир Сиеменс Сиеменса, може приказати стање рада, чистоћу, притисак и брзину протока читавог система на мрежи, а може подсјетити и вријеме одржавања, забиљежити аларм , преузмите оперативне податке.

4. Типична употреба азота / кисеоника  
应用 1.јпг
5. Транспорт пакета и неки крајњи корисници
运输 包装 .јпг

6. Контрола квалитета
ИУАНДА Гас Енигинееринг & Тецхнологи Можете бити сигурни у квалитет ИДГЕТ решења. ИУАНДА   користи само најбоље добављаче и компоненте. И сви произвођачи азота тестирају и наручују професионални стручњаци како би били сигурни да је све квалификовано пре него што напусте фабрику.

7. Гаранција
Период гаранције на робу из ИДГЕТ-а је 360 дана од дана завршетка инсталације и пуштања у рад или 420 дана након пријема робе, у зависности од тога шта се десило раније.

8. Сервис и подршка
ИДГЕТ нуди низ услуга које ће вам помоћи да повећате своје предности. За максималну удобност, нудимо уговор о фиксној цијени на основу времена рада или календара
време. Наравно, сви клијенти су добродошли да нас позову у било ком тренутку. Ми смо увек вољни да вам помогнемо.
1) Консултантске услуге
Помоћ за самопомоћ, размена искустава и индивидуална подршка.
Ако имате питања о радњи на постројењу или вам треба неко за решавање проблема, саветујемо вам било путем телефона или писменим путем. Директни контакт са вама је за нас веома важан, јер је основа трајне сарадње као партнера у корист обе стране.
2) пуштање у рад
Систематски од коначног прихватања монтаже до одобрења правилног рада и гарантованих карактеристика. Ово укључује опсежне оперативне тестове, професионално пуњење са адсорбентима и катализаторе, правилан старт, оптимално подешавање радних параметара и проверу свих сигурносних функција. У исто време обучавамо ваше радно особље на функцијама и раду погона.
3) Сервис резервних делова
Широм света, брзо и јефтино током целог живота ваше биљке. Посебно означавање свих биљних компоненти које нам пружају омогућавају нам да јасно идентификујемо резервне делове које сте тражили. Добављамо вам производе дизајниране за дуг живот и економичну ефикасност.
За модификације и продужења тражимо најоптималније и економично решење за вашу индивидуалну сврху.
4) Одржавање / ревизије
Редовна контрола и одржавање обезбеђује трајно функционисање, избјегава штету и спречава неочекиване сломове. Током радова одржавања / ревизије провјеравамо све релевантне компоненте за функцију и стање, исправку размјене, кориштене и истрошене дијелове и након тога оптимално прилагодити вашу фабрику под датим условима рада. У зависности од величине биљке и
обим рада, наш сервисни асортиман обухвата и детаљно планирање ревизија, као и координацију и надзор над извођачима. Наравно, ми достављамо документацију за одржавање у облику извјештаја и препорука резервних дијелова, а ми усклађујемо наше распореде према вашим захтјевима.
5) Обука
Кнов-хов за ваше особље.
Рад, одржавање и поправка, електрична опрема за мерење и контролу или процесни инжењеринг - нудимо вам специфичну обуку наших стручњака. Без обзира на то да ли радите на самој планишту или на нашим дозвољима, концентришемо се на ваша питања и проблеме.

9. Како добити брз и прецизан цитат?
Не оклевајте да нам пошаљете маил са следећим подацима.
1) Проток О2: _____ Нм3 / х
2) О2 чистоћа: _____%
3) Притисак пражњења О2: _____Бар
4) Тачка росе: _____ ℃
5) Примена О2: _____ (сагоревање, заваривање или шта?)

6) Напон и фреквенција: ______ В / ПХ / ХЗ

7) Морски ниво локалног: _____м


10. Зхејианг Иуанда Аир Сепаратион Екуипмент Цо.Лтд.
ИДГЕТ .цом   посвећени су ангажовању у производњи, снабдевању и стручњаку   ексклузивни асортиман ПСА кисеоника који су потпуно аутоматизовани и захтевају трошкове ниске производње. Ове биљке су веома потребне у стакленој индустрији, у пламенастој индустрији и индустрији челика. Нудимо покровитељима поуздане и једноставне инсталације биљке које су високо ефикасне у перформансама. Ове биљке пролазе кроз различите поступке провере квалитета које осигуравају најбољи резултат на крају купца. Корисник може искористити ове квалитативне биљке према њиховим потребама и захтјевима. Ово су потребне у индустријама као што су индустрија стакла, индустрија челика и индустрија лемљења итд.


Hot Tags: генератор кисеоника за индустрију / хемикалије, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, извозници, продавци, купују

Par: ПСА постројења за сепарацију ваздуха од кисеоника

Sledeći: 15Мпа Високотлачни кисеоник за паковање

Istraga

You Might Also Like