Mali azot Generator

Mali azot Generator

Specification1) nevinosti: 95-99,9999 %2) kapacitet: 5-8000Nm3/h3) pritisak se: 0-0.8Mpa (1.0 ~ 15.0MPa je takođe dostupna) 4) Dew point:-45 stepeni---70Technical Features1) uvoze pneumatski ventili, koristeći

product details

Specifikacija
(1) nevinosti: 95-99,9999%
(2) kapacitet: 5-8000Nm3/h
(3) pritisak se: 0-0.8Mpa (1.0 ~ 15.0MPa je takođe dostupna)
(4) Dew point:-45 stepeni---70
Tehničke karakteristike
(1) uvezene pneumatski ventili, koristeći život je više od 3 miliona puta;
(2) Siemens PLC inteligentan program kontrolera, jednostavan i stabilan operacije;
(3) određene inertnog keramičkih jaja Difuzija omogućava protok vazduha distribucije ravnomerno; poboljšanje efikasnosti adsorption za adsorbent;
(4) koja se sama prisiliti cilindar po datumu uređaj (Patent br.: ZL-200820168079.9) da zaštiti koja koristi života ugljen molekularno sito;
(5) originalne centrifugalne vibracija doziranje (Patent br.: ZL-200820168078.4) efektivno da osigura maksimalnu puni volumen.

Kako da se Upitaj citat?

Ne oklevajte da nam šaljete poštu sa sledećim podacima.

(1) N2 Proticaj: ___Nm3/hr

(2) N2 nevinosti: ___ %

(3) N2 otpust pritisak: ___Bar

(4) napone i frekvencije: ___V/PH/HZ

(5) azot aplikacije.

Aplikacije od azota generatora

Industrija hrane i pića

U trenutku hrane pića se proizvode ili voće i povrće bere, na proces starenja nastupa iznenada, sve do potpuno propadanje proizvoda. Ovo je uzrokovano bakterija i drugih organizama. Generatori koriste se poplaviti proizvode sa N2 koji uzima kiseonik i znatno produћava proizvod životnog jer ovi organizmi mogu da se razviju. Pored toga, hemijska degradacija hrane uzrokovana oksidacije mogu biti eliminisani ili prestala.

Analitička hemija

Azot Generatori su potrebne za različite vidove analitička hemija kao što su tečni hromatografijamaseni spektrometar i gasna hromatografija gde zaliha za stabilne i kontinuirane azot je neophodno.

Avioni & gume motornih vozila

Iako je vazduh 78% dušika, većina aviona gume naduvane azotom, i ima mnogo guma i automobilski prodavnice sa azotom generatore za popunjavanje gume, prednost biti taj azota u tenk je suva. Često tenk komprimovani vazduh će imati vodu u njoj koja dolazi iz atmosferske vodene pare sazima u rezervoaru nakon odlaska na kompresor. Takođe, azot je rekao je da održi stabilnije pritisak kada se greje i ohladila [citat potreban] i rekao [citat potreban] biti veća molekula (109.76 pm) tako da nije tako lako kao O2 prožimaju gumu [citat potreban] (120.74 pm) i argona.

Hemijsku i petrohemijsku industriju

Primarni i vrlo važno primjenu azota u hemijsku i petrohemijsku industriju je na pružanje inertnog okruženja čiji je cilj bio glavne industrijske sigurnosti tokom čišćenja i zaštite proces plovila. Osim toga, azot se koristi za testiranje gasovode pritisak, transport hemijskih agenasa i regeneraciji korišćenih katalizatore u tehnološkim procesima.

Elektronike

U elektronici, azot služi kao antioksidant u proizvodnji polu-provodnike i električne strujna kola, Termička obrada gotovih proizvoda, kao i duva i čišćenje.

Industrija stakla

U proizvodnji stakla, azot dokazuje efikasan kao rashladni agent za luk rerna elektrode, oksidacije inhibitorom tokom procesa procedure, kao i vazduh hladniji.

Metalurgija

Metalna industrija uglavnom koristi azota kao sredstvo za zaštitu metalurškoj i obojenih metala tokom optimizirano. Takođe, azot je pomoglo u tako standardnim procesima kao neutralna Kaljena, učvrsćavanje, teško bakra, stres si spasio, cijanid PolicyAgent, metal-prah sintering i hlađenje izbočine umiru.

Industrija boja i lakova

Za proizvodnju boja i lakova koristi azota za stvaranje inertnog okruženju u procesu sudova da se osigura sigurnost, kao i za raseljavanje kiseonika tokom pakovanje da bi se sprečilo polymerization drying ulja.

Naftna industrija

U industriji nafte, azot je neophodna komponenta u brojnim procesima. Najčešće, azot se koristi za stvaranje inertnog okruženja za sprečavanje eksplozija i vatra sigurnost i za podršku transporta i transfera ugljovodonika. Pored toga, azot se koristi za naftovod, testiranje i čišćenje, čišćenje tehnoloških plovila i čišćenje tečni gas nosioci i ugljovodoniиne skladišnih objekata.

Farmaceutska industrija

U farmaceutskoj industriji, azot pronalazi aplikacije Columbia ambalaže i osiguravanja protiv sigurnost u eksploziji i požaru u aktivnostima gde se koriste dobro rasprљeni supstanci.

Hipoksiиna vazduh vatra sprečavanje sistem

Azot generatori se koriste u Hipoksiиna vazduh vatra zaštitni sustavi za izradu vazduha sa niskim kiseonikom.Hot Tags: mali azot generator, Kina proizvođači, dobavljači, fabrika, izvoznici, prodavac, kupi

Par: Generator psa azota, Gas očisti: 99,99% mašinu za prodaju

Sledeći: Azot Generator za lasersko rezanje

Istraga

You Might Also Like